Luxus borhotel nyílik Pécsen!

4 csillagos konferencia- és borhotel, látogatóközpont és a város legmenőbb nyilvános WC-je, ahol még sminkszoba is van – így alakul át az egykori Littke Pezsgőgyár a Szent István téren – írja az OK!Pécs.

Stefan Csaszar, eredeti nevén Császár István néhány éve még 950 millió forintért árulta az ingatlant és az alatta lévő pincerendszert, azonban meggondolta magát és úgy döntött, megépíti a Caesar Palace-t.

Az épület belső udvarában lévő ultramodern fogadóépület, a kávézó-borozó és az új pécsi pezsgő, a Littke már elkészült, a hotel és a hatalmas pincerendszer átalakítása folyamatban van.

“Idegenvezetők sokszor panaszkodtak, hogy nincs Pécsen egy rendes illemhely, ahol elfér egy busznyi turista, ezért megcsináltam a város legjobb WC-jét” – mondta a lapnak a tulajdonos.

A fogadóépületben lévő illemhelyiség csillog-villog, sőt a női részleghez egy Make Up Room is tartozik, ahol a hölgyek bátran kiigazíthatják sminkjüket. Mindezt kettőszáz forintért, ugyanis ennyibe kerül a bejutás a különleges helyiségbe.

A 20 szobás, színvonalas belvárosi szálloda beillik majd a környezetbe, a pezsgőgyár volt palackozójának helyén alakítják ki. A Ferencesek utcájától a barbakánig húzódó, 4 szintes pincerendszert pedig látogathatóvá teszi. Itt lehet majd iszogatni a borászat termékeit, valamint két megújult pécsi pezsgőt is.

hirdetés
Hirdetés

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerinted mennyi vásárlóerőt jelentenek a városnak a külföldi diákok akik csak azért ülnek naphosszat a burger kingbe mert ingyen van a wifi és akárhányszor tölthetik újra az üdítőt? Semennyit! Nehogy azt hidd, hogy belepusztulna a város. Maximum a belvárosba kevesebb gyrosos kellene! Az albérletárakat verik csak fel. Egy nagy bulihelynek tekintik a várost. Egyik sem akar itt dolgozni vagy a városba maradni és nem véletlen. Többre menne a város ha munkahelyek lennének és olyan emberek akik itt tervezik a jövőt.

  2. Suttyók… bajod van belük? Jól látod ők a város lélegeztető gépe. Ha kiutáljuk őket belepusztulunk…

  3. Na biztos erre van kereslet. Pécs szinte a külföldi egyetemistákból tartja fenn magát. Csak a buli meg a gyorsétterem. Más nem nagyon fog itt menni.

    Az újonnan nyílt Burger King is tele van külföldi suttyókkal éjjel nappal. Ha még 10 lenne akkor mind a 10et megtöltenék. Az árkád szintén tele van velük és ott ülnek a gyorséttermeknél. De a legtöbb boltnak nincs olyan nagy forgalma.

Comments are closed.