Luxus borhotel nyílik Pécsen!

4 csillagos konferencia- és borhotel, látogatóközpont és a város legmenőbb nyilvános WC-je, ahol még sminkszoba is van – így alakul át az egykori Littke Pezsgőgyár a Szent István téren – írja az OK!Pécs.

hirdetés

Stefan Csaszar, eredeti nevén Császár István néhány éve még 950 millió forintért árulta az ingatlant és az alatta lévő pincerendszert, azonban meggondolta magát és úgy döntött, megépíti a Caesar Palace-t.

Az épület belső udvarában lévő ultramodern fogadóépület, a kávézó-borozó és az új pécsi pezsgő, a Littke már elkészült, a hotel és a hatalmas pincerendszer átalakítása folyamatban van.

“Idegenvezetők sokszor panaszkodtak, hogy nincs Pécsen egy rendes illemhely, ahol elfér egy busznyi turista, ezért megcsináltam a város legjobb WC-jét” – mondta a lapnak a tulajdonos.

A fogadóépületben lévő illemhelyiség csillog-villog, sőt a női részleghez egy Make Up Room is tartozik, ahol a hölgyek bátran kiigazíthatják sminkjüket. Mindezt kettőszáz forintért, ugyanis ennyibe kerül a bejutás a különleges helyiségbe.

A 20 szobás, színvonalas belvárosi szálloda beillik majd a környezetbe, a pezsgőgyár volt palackozójának helyén alakítják ki. A Ferencesek utcájától a barbakánig húzódó, 4 szintes pincerendszert pedig látogathatóvá teszi. Itt lehet majd iszogatni a borászat termékeit, valamint két megújult pécsi pezsgőt is.

Hirdetés