Három méter mély árokba esett egy nő a pécsi belvárosban – képek a hétvégi balesetekről

Huszonkét jelzés érkezett a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra az elmúlt hétvégén. A megye tűzoltói hat tűzesetet számoltak fel, tizenegy műszaki mentés hajtottak végre, míg öt jelzés tévesnek bizonyult. A legsúlyosabb eseteket mutatjuk képekkel.

hirdetés
Uránia Mozi

Villanyoszlop gyulladt ki Kétújfalun, a Kossuth utcában június 17-én, péntek kora délután. Az oszlop környékén egy négyzetméteren az aljnövényzet is égett, a tüzet végül a szigetvári hivatásos tűzoltók oltották el.

Tűz ütött ki egy bodai családi ház tetőterében aznap délután, miután vélhetően villám csapott a tetőbe. A házban élő család a szomszéd segítségével eloltotta a tüzet, majd a pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet.

Még egy tűzeset jutott péntek délutánra: száraz fű és kisebb bokrok égtek egy körülbelül kétszáz négyzetméteres területen Gilvánfán.

Három méter mély árokba esett egy nő június 18-án, szombat éjszaka Pécsett, a Káptalan utcában. A pécsi hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével jutottak le a sérülthöz, majd a mentőszolgálat munkatársaival közösen, boardon mentették ki.

Árokba hajtott egy személyautó a Kökényi körforgalomnál Pécsett, vasárnap délután.
A kocsiban csak a sofőr utazott, ő nem sérült meg a balesetben.