Három új helyszínen is beszerezhetjük a Tüke kártyát

Továbbra is hasznos kedvezményekkel kecsegtet a kártya

Nemsokára a Biokom NKft. ügyfélszolgálatán, a Millennium Üzletházban lévő volt Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálatán és az Apáczai Művelődési Központ aulájában is lehetőség lesz a kártyák igénylésére.

hirdetés

Sok és folyamatosan bővülő számú kedvezményre és a pécsi buszokon olcsóbb bérletek kiváltására alkalmas a tavaly decemberben komoly megújuláson, alapvető változásokon átesett pécsi városkártya, a Tüke kártya. A plasztiklapot hamarosan további három helyszínen lehet majd igényelni.

Már eddig is rengetegen váltották ki a megújult kártyát Pécsen, miután az önkormányzat decemberben döntött a plasztiklap teljes, annak fényképes igazolvánnyá történő átalakításáról.

A tüke iroda bővülni fog
A Tüke iroda bővülni fog

A változtatás célja, hogy a pécsiek az eddigieknél is nagyobb kedvezményeket kapjanak a folyamatosan bővülő számú beváltóhelyeken, emellett a kártyatulajdonosok a megszokott régi áron vásárolhatnak bérleteket is a pécsi buszokra.

Ahhoz, hogy az állandó vagy ideiglenes pécsi lakcímmel rendelkezők jelenlegi Tüke kártyájukat újra cseréljék – ez kell a kedvezményes bérletek megvásárlásához -, egy néhány perces, személyes jelenlétet igénylő ügyintézésre van szükség. Ezzel együtt a korábbi kártyákat is lehet használni a lejáratukig, a kedvezmények élnek, ám az olcsóbb bérletekhez már az új kártyákra lesz szükség februártól.

A bérletvásárlási kedvezmények és a bővülő lehetőségek miatt már most komoly az érdeklődés a Tüke Irodában, ezért ott meghosszabbították a nyitvatartási időt is, így már 9 és 18 óra között várják a pécsieket. Lehetőség van telefonon (30/182-4882) is időpontot foglalni, de rövid várakozás után a nyitvatartási időben ennek hiányában is elintézhető a kártya kiváltása.

Kedvezményekkel kecsegtet a kártya
Kedvezményekkel kecsegtet a kártya

Azért, hogy minden pécsi februártól is a megszokott áron kaphassa meg buszbérletét, a Széchenyi téri Tüke Iroda működtetői folyamatosan bővítik az alkalmazottak számát, valamint január közepétől további kártyakiadó pontokat nyitnak városszerte a forgalmas helyeken.

Január 14-től így a Biokom NKft. központi ügyfélszolgálatán (Siklósi út 52.), valamint január 18-tól a Millennium Üzletházban (Rákóczi út 60.) lévő volt Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálatán (jelenleg Biokom Mobilitási Központ ügyfélszolgálat) és az Apáczai Művelődési Központ aulájában (Apáczai körtér 1.) is lehetőség lesz a kártyák igénylésére.

Az állomások nyitvatartási ideje az alábbiak szerint alakul:
Tüke IrodaMillenium ÜzletházBiokom ÜgyfélszolgálatApáczai Művelődési Központ

Tüke Iroda – Széchenyi tér 1.

  • Hétfő-Péntek: 09.00-18.00

Millenium Üzletház (Rákóczi út 60.) Biokom Mobilitási Központ

  • Hétfő, kedd, csütörtök: 7.30–12.00, 12.30–15.00
  • Szerda: 7.30–12.00, 12.30–17.30
  • Péntek: 7.30–12.00

Biokom Központi Ügyfélszolgálat (Siklósi út 52.)

  • Hétfő: 8.00-20.00
  • Kedd-péntek: 8.00-18.00
  • Szombat: 8.00-13.00

Apáczai Művelődési Központ aulájában (Apáczai körtér 1.)

  • Hétfő-Péntek: 08.00-16.00
 A kiváltáskor, illetve hosszabbításkor fotót készítenek az igénylőről, ezt követően percek alatt kézbe vehető a kártya, amelynek éves díja 800 forint.

A cél az, hogy a kedvezményeket nyújtó szolgáltatók köre folyamatosan bővüljön – mondta Páva Zsolt, Pécs polgármestere – ezért hamarosan új akciókat indítanak a Tüke kártyával kapcsolatban.

-Hisszük, hogy a pécsiek összetartozását is szimbolizáló hálózat a jövőben tovább bővül, s – ahogy az eddigiekben is – a pécsiek a továbbiakban is részesei lesznek ennek a különleges, a pécsiséget kifejező egyedi közösségnek – mondta a városvezető.