HATEJAMO: erre figyeljenek a résztvevők, közlekedők!

Múlt szombaton adtuk hírül, hogy a haditechnika, a háborús hagyományőrzés, a veterán autók és a modellek szerelmeseié lesz Pécs egy jókora szelete szeptember 11-12-én.

hirdetés

Az Expo Center, a vásártér és a Pécs Pláza környékén lovasroham és tankcsata várja az élő háborús élményre vágyókat, ezek szüneteiben pedig – egyebek mellett – statikus haditechnika, veterán járművek és modellek várják az érdeklődőket.

A szervezők az alábbi fontos közlekedési információkra hívják fel a résztvevők és az arra járók figyelmét:

– A Pécs Pláza területén csak korlátozott számban parkolhatnak autók szeptember 11-12-én, mivel a HATEJAMO egyes programjai ezt a területet használják. Amennyiben a rendelkezésre álló helyek megteltek, ezt jelezni fogják a szervezők.

– Parkolási lehetőség a vásártér területén lesz, egész napra 500 forintban kerül

– Tartalék parkolási lehetőségként érdemes igénybe venni a Sportcsarnok, vagy az uránvárosi TESCO parkolóit.

– Fontos: a Megyeri úton semmilyen módon nem lehet parkolni, a közlekedés zavartalanságának biztosítása a hatóságok kiemelt célja.

A HATEJAMO-ra ingyenes különjáratok indulnak a városból. A Pécsi Közlekedési Zrt. ebből a célból szombaton és vasárnap 9.00-11.00, valamint 15.00-18.00 óra között az 1-es buszjáratokat sűríteni fogja, így 10 percenként fognak közlekedni a buszok. A különjáratokon az EXPO-ÁRKÁD felirat látható.