Balhé is volt a Beremend-Pécs meccsen

Szemtanúk szerint félelmetes volt, ahogy egymást kezdték verni a szurkolók a mérkőzés után. A rendőrök szerint nem kellett intézkedni, de azért erősítés ment  a helyszínre. A lefújás után volt a csetepaté. 

hirdetés

Nem voltak a szervezők a helyzet magaslatán, hiszen a játékosok mellett a szurkolók is a pályán keresztül vonultak le, ekkor szólhattak be a drukkerek egymásnak, aminek következtében kitört a balhé. Az egyik szemtanú szerint legalább 5-10 drukker verte egymást, s volt olyan sérült, akinek a fejéből ömlött a vér. Állítása szerint ők is inkább gyorsan eljöttek a helyszínről, mert félelmetessé kezdett válni a hangulat.

A helyszínen két rendőrautó volt, később még több jármű érkezett a helyszínre,  forrásunk 6 szirénázó autót látott Beremend irányába tartani. A csetepaté negyedóra alatt befejeződhetett.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a vasárnapi Beremend-PMFC mérkőzésen a résztvevők várható létszáma indokolta a rendőri jelenlétet, amelynek nagyságát minden esetben a rendezvényt megelőzően, az összes felmerülő körülmény figyelembevételével határozzák meg.

A mérkőzés körülményeinek mérlegelése alapján a rendőrség további rendőri erők bevonását látta szükségesnek, azonban rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel.

A futballmérkőzést egyébként a PMFC kiütéssel nyerte, miután a pécsi csapat hatot vágott a házigazda együttesnek.

  • Törzsszurkoló

    Javaslom,hogy minden meccset a PMSC pályáján játsszák le a csapatok.
    Ebben az esetben megkímélik a saját szurkolóikat és a létesítményüket ettől a részeg hordától.
    A megoldás a Baranya Megyei Labdarugó Szövetségnél van,mivel már úgy is eldöntötték,hogy ennek a létjogusultság nélküli csapatnak kell megnyernie a megyei bajnokságot.

  • Renáta Asztalos Schmidt Péter

    En is szemtanuja voltam a vasarnapi meccsnek,es utana a verekedesnek,mint az egyik beremendi jatekos baratnoje!Itt ebben az osztalyban a jatekosoknak a jatekrol,kikapcsolodasrol szol a foci!Csaladapak,dolgozo ferfiak hetvegi ossecsapasa.Ilyenre nem volt pelda,mint a vasarnapi balhe,mar isten dudja miota.Eloszor is,az en meglatasom szerint,a pecsi szurkolok inkabb huzzak meg magukat es biztassak a csapatukat ugy ahogy a tobbi ember,mert nem mindenki kapna halasztast,es hat ok kaptak 3meccset is!Masodszor,annyira nem kell isteniteni ezeket az uj jatekosokt,mert amilyen osztalyban voltak,es ahova kerultek,nem 6ot,hanem 10kellett volna minimum rugniuk!Lesz dolga Marton Gabinak,mert ez igencsak keves hogy visszajussanak!Harmadszor,minek legyenek a rendezok 180magas 110kilos kigyurt allatok,mikor itt vasarnaponkent,mondom megegyszer a jatekro szolt a foci!Ezeh az allatti viselkedeshez ez az osztaly nincs felkeszulve,mert nem is volt ra szukseg soha!!!!! Utoirat: A pecsi szurkolok mar futottak at a palyan,ido sem lett volna megakadalyozni,es az elso emberke akit eltalaltak nekifutasbol okollel,az egy 65eves bacsika!!Gratulalok!!Szep volt Pecs!(Velem szemben tortent,tolem 4meterre)!A tobbit inkabb nem reszleteznem!Es koszonjek meg a bironak hogy nem kerultek emletesre a jegyzokonyvben a tortentek,mert akkor pontlevonassal is jarhatott volna! Ui:Az elso utest pecs adta!!!