Hot bréking top nyúz: veszélyben a pécsi Pokémon buli!

pokelabda
A rendezvény sajnos megszűnik, a vártnál több jelentkező miatt!!! – írta a hétvégi Pokémon-vadászatot meghirdető szervező a Facebook-eseményről. Mint megírtuk, vasárnap lepték volna el szörnyvadászok a Széchenyi teret, ám akkora volt a jelentkezés, hogy a tömeg miatt már engedélyt kellett volna kérni a rendőrségtől. 

Csalódott, összetört és boldogtalan vadászok ülhetnek most a gép előtt, vagy nézhetik meredten a mobiljuk képernyőjét, hiszen fájdalmas lehet átélni, hogy elmarad a pécsi gigavadászat, amit 31-én a Széchenyi téren rendeztek meg volna délután 14 órától. A pécsi Pokémon Gósok nem akartak ugyanis mást, csak megmutatni, hogy mire képesek, és hogy ők is nagyon jók.

A szervező azonban csütörtökön kora délután annyit közölt, hogy sajnos megszűnik az esemény a vártnál több jelentkező miatt, mivel az akció bejelentés-, illetve engedélyköteles lenne.

“Felelősséget viszont nem szeretnék vállalni az esetleges problémák miatt! Sajnálom, majd valamikor összehozok egyet, de 30 nappal előtte jelenteni kell a szerveknek, ez nem történt meg, mivel nem gondoltam, hogy ennyi pozitív visszajelzést kapok” – írta keserédesen a szervező.

Az aggodalom érhető, hiszen eddig 300 ember érdeklődik az esemény iránt, és több mint 100-an pedig biztosan ott lettek volna a vadászaton. Ha egy ekkora tömeg megmozdul és fejet lehajtva szaladgál, az már önmagában is balesetveszélyes.

A kommentelők viszont megpróbálnak lelket önteni a szervezőbe és egymásba: volt, aki azt mondta, hogy miért ne lehetnének együtt, ám a szervező – joggal – nem akar bonyodalmat. Más viszont azt javasolta, hogy maximum nem lesz közös séta.

pokémon uj

 

hirdetés
Hirdetés