Videón a kiégett pécsi pizzéria

Teljes terjedelmében égett egy pizzéria Pécsen, a Timár utcában. A tűzoltókat hétfőn késő este riasztották a lángoló épülethez – írja a katasztrófavédelem.

hirdetés
Uránia Mozi

A tűz oltását egy porral oltó készülékkel kezdte meg a tulajdonos, de nem járt sikerrel. Mikor a beavatkozók a helyszínre érkeztek, már a teljes tetőszerkezet lángokban állt.

A belvárosi épület közvetlen közelében több lakóingatlan is áll, amelyek védelméről a tűzoltással egyidejűleg gondoskodni kellett. A fa tetőszerkezet és a sok éghető anyag – főként bútorok – miatt gyorsan terjedtek a lángok.

A tüzet három irányból oltották a beavatkozók, amelyet fél óra alatt megfékeztek. A vendéglátó egységből három propán-butángáz palackot és egy szén-dioxidpalackot is kihoztak a tűzoltók.

Az eset során teljesen kiégett az épület, amelyben a pizzéria berendezési tárgyai is tönkrementek. A közeli ingatlanokban nem esett kár, és személyi sérülés sem történt. A tűzoltók három órán át dolgoztak a helyszínen, amelynek keretében tűzvizsgálati helyszíni szemlét is tartottak.

Olvasónk, Gyenei László felvétele:

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Non Parlo Italiano pizzéria. A házilag tákolt kemencék eddig bírták… nem is csodálkozom.

Comments are closed.