Fidesz: folytatódhat a munka

A magyarok bizalmának és támogatásának köszönhetően folytatódhat a 2010-ben megkezdett kormányzati munka, amelyet három legfontosabb alapértéke, a munka, a család és a szociális biztonság mentén végez majd a harmadik Orbán-kormány – mondta a Fidesz szóvivője szombaton Pécsen.


Hoppál Péter sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: folytatódik a gazdaság megerősítésének, a munkahelyteremtésnek, a nyugdíjak megvédésének, a rezsi csökkentésének a politikája, de a vezetés figyelemmel lesz a hazai vállalkozók támogatására is.

hirdetés

A nagyobbik kormánypárt szóvivője úgy fogalmazott, a munkához, a családhoz és a szociális biztonsághoz azért is kell ragaszkodniuk, mert az ezen értékeket szem előtt tartó politika az, amely az elmúlt négy évben bizonyított, eredményeket tett le az asztalra.

 • valaki

  Te jó ég!!! Miről beszél Hoppál Úr. Tisztában van Pécs jelenlegi helyzetével??? Se munkahely, se strand, se normál kultúra, üres belvárosi utcák stb……
  Ha nincs munkahely, nincs vásárló erő. Ez egyszerű matematika.
  Rezsicsökkentésből nem fognak a Király utcába menni vásárolni.
  Egyetlen munkahely van az az egyetem, más nem igazán, de az sem tud mindenkit foglalkoztatni. Bár az egyetemnek van jó koncepciója a külföldi hallgatók tekintetében, mellyel új szolgáltatásokat lehetne indítani, mely új munkahelyeket teremtene, csak sajnos a város erre nem nyit, nem hallja ezeket a hangokat.
  Irány Budapest, és onnan várjuk a lehetőségeket.
  Kár ezért a városért! Mindenki tengődik, vagy elmegy külföldre.
  Ne a statisztikákat nézzük, mert azokat ahogy tudjuk lehet kozmetikázni.
  Hoppál Úr ugyanazt a szöveget ragozza, amit Pestről kiadnak Neki és diktálnak.
  Figyeljünk már.

 • Pécsi Lakos

  Éljen a diktatúra! \o/

 • pontosítás

  Folytatódhat a jogállam lerombolása, a személyre szabott törvénykezés, az államosítás, a sajtószabadság megszüntetése, a gazdaság szétverése, az emberek elszegényítése és a korlát nélküli közpénzlopás. Vagy röviden: a narancsos maffiállam kiépítése.