Hullám: kedvezményes délutáni jegy is váltható

Június elsejétől a Hullámfürdőben található Abay Nemes Oszkár Sportuszoda mellett immár a szabadtéri strand is megnyitja kapuit a sportolni, kikapcsolódni vágyók számára. A szabadtéri medencéket a tavalyihoz képest már két héttel korábban használhatják a létesítménybe látogatók.

hirdetés

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. által üzemeltetett Hullámfürdő megújult környezetben várja az úszni, strandolni, kikapcsolódni vágyókat. Már a bejáratnál szembetűnő a változás, hiszen a pénztár a korábbi vállfás öltöző helyére költözött, ezzel szebb és tágasabb légtérben válthatják meg belépőjüket a vendégek.

A megújult pénztár mellett ingyenes Wifi is a Hullámfürdőbe látogatók rendelkezésére áll, így a gyermekeikre váró szülők internetezésre alkalmas eszközükön elolvashatják a legfrissebb híreket, vagy akár a beérkezett üzeneteiket is megtekinthetik.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. nem emelt a belépők árán, azonban a vendégek kérésének eleget téve a társaság bevezette a délutáni jegyet, így a munka után csobbanni vágyóknak immár nem kell kifizetniük az egész napos jegyet. Emellett a diákok is kedvezményesen strandolhatnak, az igazolvány felmutatásával 820 forintért lubickolhatnak a szabadban a tanulók.

Tasi Tímea írása.