Húsz perc alatt fordított az FTC

Az Üllői úton játszották a 2012-es esztendő utolsó NB I-es bajnokiját. A Ferencváros a PMFC-MATIAS csapatát fogadta.

hirdetés

Nehéz körülmények vártak a csapatokra, hiszen szakadó esőben és csípős hidegben érkeztek meg a pályára a játékosok. A találkozó elején a hazaiak akarata érvényesült, a pécsieknél Bajzát birkózott egyedül elől.

Az idő múlásával és néhány jó Dibusz megmozdulást követően kiegyenlítettebbé vált a küzdelem. Az idén idegenben remekelő Pécs ma is megmutatta, hogy még az Üllői útra sem érkezik feltartott kézzel. A találkozó 38. percében Wittrédi csendesítette el a Fradi B-közepet. A pécsi középpályás egy oldalról elvégzett szabadrúgást ragasztott Jova kapujának bal felső sarkába. Gyönyörű találattal szerzett előnyt a vendég gárda.

A szünet után ismét a pécsi szurkolók örülhettek, Bajzát révén már 2-0 volt ide. A 70. percben Böde fejese után csillant fel a remény a hazaiaknak, hét perccel később pedig a csereként beállt Peric már egalizálta az eredményt. A meccs végére beszorultunk a kapu elé, a zöld-fehér együttes beívelésekkel próbálkozott, de vagy a védők, vagy Dibusz mindig résen volt. Amikor már sokan elkönyvelték magukban az ikszet, a hosszabbítás hosszabbításában jött egy hazai szöglet, amit Böde fejelt közelről a pécsi kapuba, ezzel alakult ki a 3-2-es végeredmény.

Összességében jól játszott a PMFC-MATIAS, szereztünk két szép gólt, ám az utolsó 20 percben nem koncentráltunk eléggé és a szerencse is elpártolt csapatunk mellől.

Forrás: www.pmfc.hu