Idén is pályázhatnak a vállalkozók

A fiatal vállalkozók díjára november 16-ig lehet pályázni, a díjat idén is a Fiatal Vállalkozók Hete keretében adják át – tájékoztatta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) hétfőn az MTI-t.

hirdetés

Az elismerésre azok a 18-40 év közötti vállalkozók pályázhatnak, akik önerejükből váltak az üzleti élet pénzügyileg sikeres szereplőjévé – szerepel a közleményben.

A díj nyertese átfogó médiakampányon keresztül, valamint személyesen az ország számos pontján szólalhat fel és inspirálhatja a fiatal vállalkozókat sajtóeseményeken, rendezvényeken és interjúk keretében. Egyéni tapasztalatait megosztva motiválja a fiatalokat, miközben a publicitás és az új kapcsolati tőke több tízmilliós árbevétel növekedést generálhat vállalkozása számára, ahogy ez az elmúlt évek tapasztalataiból már látszik – olvasható a tájékoztatásban.

A díjat a november 17-21-e között megrendezendő Fiatal Vállalkozók Hete záróeseményén adják át, amelyet Budapesten és kilenc vidéki nagyvárosban már hatodik alkalommal rendeznek meg idén.

A jelentkezés feltételeiről, részleteiről bővebb információ a www.fiatalvallalkozokhete.hu weboldalon olvasható.