Indul a családi színház fesztivál

Óriási érdeklődés kíséri az I. Pécsi Családi Színházi Fesztivál előadásait! Néhány hely kivételével minden előadásra elfogyott szinte az összes jegy.

hirdetés

Gyerekzsivaj tölti meg szerdától vasárnapig a Pécsi Nemzeti Színház minden zegzugát. Sokféle figura kel majd életre ebben a néhány napban Pécsett. Szerdán jön Gergő és az álomfogó, s kiderül a hang-villa titka. Csütörtökön A holdbeli csónakos és A sivatag hercege hódít, pénteken jön a sötétben látó tündér és Rumini, a bátor kisegér, akit kitalálója, Berg Judit is elkísér. Szombaton Pinokkió, Óz, a nagy varázsló és A kis hableány története elevenedik meg. Vasárnap népmesék tanulságaival és A padlással zárul az I. Pécsi Családi Színházi Fesztivál.

Vasárnap a Színház térre is várják a gyerekeket színes programokkal fél tizenegytől négy óráig.

A padlás délutáni előadását követő mulatsággal zárul a Pécsi Nemzeti Színház idei évada. Az évadzáró mulatságra újra összeáll a legendás pécsi Zsűri zenekar.  A koncert – melyen a Pécsi Nemzeti Színház művészei is közreműködnek – nagyjából 19.45-kor kezdődik a Színház téren, ahol minden érdeklődőt szeretettel várnak.