Ingyen mérik a sört a Sörforgalomban!

Július 22-én minden a szórakozásról, a családi programokról, s nem utolsósorban a sörről fog szólni a Klimó-Aradi kereszteződésben nemrégiben átadott körforgalom környékén. A Sörforgalom névre keresztelt rendezvény előtt még a Class FM műsorvezetői szórják az adást az éterbe, majd 21 órától a Woodiez lép színpadra.

hirdetés

Mint azt Trubics Zorán, az esemény szervezője a PécsMa.hu-nak elmondta, 10 és 18 óra között egy, az Aradi úti sétányon rögtönzött stúdióból vezetik a műsort az országos rádióadó ismert arcai, hogy ezzel is megalapozzák az esti bulit.

A 16 órától kezdődő Sörforgalom alatt színpadi produkciók lesznek, gyermekprogramok (lufihajtogatás, légvár, arcfestés) színesítik a repertoárt, este héttől pedig a feltörekvő pécsi banda, a Woodiez zenekar húzza a talpalávalót.

Közben a nagyobbak örömére ingyenes sörkóstolást tart a Pécsi Sörfőzde Zrt., lesz söröshordó-gurító verseny, sörpocak-szépségverseny, s vizespoló verseny.

A buli, amely 18 órakor a 4You zenekar koncertjével indul,  várhatóan este tízig tart. 20 órától a Kubalibre, a majd végül egy órával később a Woodiez zenél a publikumnak.