Ingyenes buszjárat visz szombaton Csodaországba

Május 27-én lesz az Expo Centerben a Pécsi Városi Gyermeknap kiemelt rendezvénye a Csodaország. A gyermeknapi rendezvényt 10:00 és 18:00 óra között a Biokom Nonprofit Kft. és a Tüke Busz Zrt. segíti úgy, hogy Csodaország fantasztikus és misztikus mesevilágába a rendezvényt is népszerűsítő rendkívüli – egész várost átszelő – körjáratot indítanak ezen a napon. A járat mindenki számára díjmentes lesz. 

hirdetés

Az autóbuszjáratok az Árkádtól 9:50-től 17:50-ig 30 percenként, míg az Expo Centertől a Belváros felé 10:10-tól 17:40-ig 30 percenként indulnak.

A Gyermeknapi különjárat az Árkád és az Expo Center között az alábbi megállókat érintve közlekedik: Expo Center, Vásártér, Gyulai Pál utca, Szilva utca, Bimbó utca, Bőrgyár, Autóbusz-állomás, Árkád, Zsolnay-szobor, Kórház tér, Petőfi utca, Szliven Áruház, Egyetemváros, Tüzér utca, PÉTÁV, Megyeri kishíd, Expo Center.

2017. május 27-én üzemkezdettől üzemzárásig valamennyi aznap közlekedő autóbusz viszonylatjelzőjén a forduló és végállomás feltüntetése mellett az alábbi kijelzőképet jelenítik meg a helyi járatokon: Pécsi Gyereknap 2017 – Expo Center.