Ingyenes képzések a Pannon Egyetem kampuszában

Levelező rendszerben, zömében szombati oktatási napokon, ráadásul a legtöbb hallgatónak térítésmentesen kínálja MBA (okleveles közgazdász) és logisztikai mérnök (okleveles mérnöki) képzéseit a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza. 

hirdetés

– Az MBA-képzésről mit kell tudni?
– Az MBA mesterképzési szak jelenleg a világ legrangosabb, legismertebb és legelterjedtebb egyetemi fokozatú végzettsége a menedzsment területén. Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik az üzleti, államigazgatási szférában gazdasági ismereteket megkövetelő vezetői szerepet szánnak maguknak. A képzés rendkívül gyakorlatorientált, professzoraink mellett több felső vezető meghívott oktatónk is van, ezért a vállalatok oldaláról is nagy az igény az MBA-szakon végzettek iránt.

Dr.Birkner Zoltán
Dr. Birkner Zoltán kampusz igazgató

 

– A másik mesterképzés kiknek jelenthet jó megoldást?
– A logisztikai mérnök mesterképzési szakon a vállalatokon belüli és a vállalatok közötti anyagáramlást, valamint az ahhoz kapcsolódó információáramlást megvalósító logisztikai folyamatok és rendszerek elemzésére, tervezésére, szervezésére és irányítására válnak képessé a hallgatók.

– Milyen kilátásokra számíthatnak a végzős hallgatók?

– Mivel a Kampuszon megtalálható szakok elindítása előtt komoly kutatómunkát, piacfelmérést végeztünk, az igényeknek megfelelően tudtuk kialakítani a képzéseket. Az MBA-t nem kell bemutatni, hiszen az üzleti világ legrangosabb, legkeresettebb képzéséről van szó, végzett hallgatóink túlnyomó része rövid idő alatt magasabb pozícióba tud kerülni. A logisztikai mérnöki szakon végzettek azért számíthatnak előnyös munkaerőpiaci fogadtatásra, mert hazánkban felértékelődőben van a szállítmányozási, raktározási iparág, keresettek a magasan képzett logisztikai vezetők. (x)

További információ:
Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusz
Kommunikációs- és Karrier Iroda
8800 Nagykanizsa, Zrínyi u. 18.

Lehota-Szolvik Edit
szolvik.edit@uni-pen.hu
+36 30 635 08 17

Héhl Gina
hehl.gina@uni-pen.hu
+36 30 958 3006