Ismét verték egymást a kocsmában

Ismét verekedés tört ki az egyik, a pécsi Vásárcsarnokkal szemben lévő kocsmában. Helyszíni tudósítónknak a szemtanúk azt mondták, mentőt is kellett hívni.

hirdetés

Öt rendőrautó érkezett hétfő délután öt óra körül a 6-os és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán lévő kocsmához. Vélhetően komoly verekedés tört ki az italozóban, mentőt is kellett hívni a sérültekhez. Azt, hogy hány embert láttak el, nem tudták megmondani a szemtanúk.

Fél hat körül egy 30-40 év körüli férfit hoztak ki megbilincselve a rendőrök a kocsmából, őt szirénázva vitték el. A kocsmában a nyomokat rögzítették a rendőrök, oda senkit sem engedtek be. Egyelőre nem tudni, hányan vettek részt a bunyóban, a rendőrség egyelőre még nem adott hivatalos tájékoztatást az esetről.

 

FRISSÍTVE:

A rendőrség közleménye szerint 17.00 óra előtt egy Pécs belvárosi presszóban két ittas férfi szóváltásba keveredett egy másik asztalnál ülőkkel, ahol egy nőt bántalmaztak. A nő fia és a két férfi összeverekedett, egyikük könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a három férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nőt mentők szállították kórházba.