Itt élmény a vásárlás!

Telekom (4)

hirdetés

Új üzletkoncepció jegyében, rendkívüli nyitási akciókkal nyílik meg a Telekom termékeit és szolgáltatásait innovatív környezetben bemutató, megújult T-Pont üzlet Pécsett az Árkádban.

Jelentős beruházással valósult meg a pécsi Telekom üzlet fejlesztése annak érdekében, hogy a legkorszerűbb környezetben, a legmagasabb igényeknek is megfelelő kiszolgálás mellett az ügyfeleknek valódi élmény legyen az itt eltöltött idő. A közel duplájára növekedett, tágas ügyféltérben hangsúlyos szerepet kap a Pécs főterét ábrázoló mozaik, így a baranyai megyeszékhely lakói igazán magukénak érezhetik az üzletteret.

Telekom (5)

Az üzlet ünnepélyes megnyitására május 29.-én került sor. A beruházás volumenét és jelentőségét jól mutatja, hogy az eseményen részt vett Páva Zsolt Pécs Város Polgármestere, Keszég Attila a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese valamint Jung László a Dél Dunántúl régió értékesítési vezetője.

Telekom (1)

A Telekom vezérigazgató-helyettese beszédében kiemelte, hogy az ügyfelek jobb és kényelmesebb kiszolgálására tervezett tágas, modern, átlátható és letisztult üzletet a magyar fejlesztők vezetésével és kivitelezésével a Deutsche Telekommal közös nemzetközi együttműködés eredményeképpen alakították ki. Az új üzletkoncepció megvalósítása során nagy hangsúlyt helyeztek az ügyfelek minél szélesebb körű interaktív tájékoztatására. Az érdeklődők a kellemes és vonzó környezetben közel 100 kihelyezett terméket próbálhatnak ki, mely nagy segítséget jelenthet abban, hogy valóban a legoptimálisabb készüléket választhassák ki, legyen szó mobilról, laptopról, tabletről vagy akár TV készülékről.

Telekom (7)

A modern képernyőkön elérhető információk mellett az üzlettérben LED falat is kialakítottak, amely rendkívül attraktívan és érthetően mutatja be a legújabb ajánlatokat, valamint a Telekom termékeinek és szolgáltatásainak előnyeit. Emellett az új üzletben 13 speciálisan képzett értékesítő is segíti a minél gyorsabb ügyintézést, akik a felmerülő kérdések esetén szakértői támogatást adnak, így hozzájárulva az ügyfelek megfelelő tájékozódásához és döntéséhez.

Telekom (6)

A vásárlókat mindemellett különleges nyitási akciók is várják május 26 és június 8 között: a Sony Xperia SP Move M csomagban 28 560 Ft-ért azonnal elvihető, vagy akár 0 Ft-ért is, 24 havi, 1190 Ft-os részletfizetés esetén, továbbá a Samsung Galaxy Tab 3 8.0 LTE Net & Roll L-es csomagban 47 800 Ft egyösszegű fizetésért, vagy 0 Ft kezdőrészlettel, 20 havi 2390 Ft részletfizetésért vásárolható meg. További nyitási akciókat és információkat az új üzletről az alábbi linken érhet el:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/1405_pecs_telekom_uzlet

A készülékajánlatok kizárólag a pécsi üzletünkben történő vásárlás esetén érvényesek, és egyéb kedvezményekkel nem vonhatóak össze. Az akció további, teljes körű és részletes feltételei a szombathelyi üzletünkben érhetők el értékesítő kollégáinktól.

(X)