Itt minden a társasról szól!

Idén hatodik alkalommal bizonyítják a Pécsi Kulturális Központban, hogy van élet a „Ki Nevet a Végén?” túl is.

hirdetés

A hétvégén kezdődő játékrendezvény egy nagy társas-játszótérré változtatja a Pécsi Kulturális Központ tereit: több helyszínen, moderátorok segítségével több mint 100 társasjátékot próbálhat ki az, aki a programra jegyet vált. A Magyar Társasjátékos Egyesület mellett a kiadók és játéktervezők is csatlakoztak az országosan is egyre nagyobb figyelemmel kísért dél-dunántúli játékrendezvényhez.

A program minden korosztályt megszólít: ahogy a játékokon is hirdetik 3-99 éves korig ajánlott. Tematikus helyszíneken (egyéni fejlesztő- és gyermek-, családi-, parti-stratégiai játékok), sőt magyar játékszerzőkkel is játszhatunk!

Ami mindkét nap lesz: versenyek a kiadók Társasjáték Olympiára nevezett játékaival; nyeremények; egyedi akciók a helyszínen; 20 játékvezető; több száz kipróbálható játék; rengeteg újdonság.

Két különleges attrakcióval is készülnek a szervezők! Mindkét napon lehetőség lesz falmászásra, hogy a sok ülés mellett megmozgassák az izmokat is. A Játszótár Játékkészítő Műhely segítségével pedig megismerkedhetünk az otthoni játékos fejlesztés lehetőségeivel és könnyen elkészíthető játékaival.

A rendezvény kiváló alkalom a játékpróbálgatásra: érdemes itt kiválasztani, hogy mi kerüljön a karácsonyfa alá. A játékok a teljes rendezvény ideje alatt különböző akciókkal, kedvezményekkel vásárolhatóak meg.

A szervezők ajánlják az időben való érkezést, mert a játékra szánt 1-2 óra könnyen több is lehet, és a napot hipphopp eljátszottuk!

A belépő jegy: 900 Ft/fő/nap, a családi jegy: 3000 Ft/család/nap.