Janicsák Veca az állatkertért énekel

A népszerű X–Faktor legjobb hangú énekesnője és leginkább emberközeli szereplője – állítják sokan Janicsák Vecáról, aki szombat délután három órakor lép fel a a Pécsi Állatkertben. Ígéretek szerint a koncert végén dedikálásra és az énekesnővel közös fotó készítésére is lehetőség lesz.

hirdetés

A „Fuss az Állatkertért!” kezdeményezés szervezői szeretettel várnak mindenkit szombat délre a Kossuth térre, ahol a regisztráció után egy órakor indul a futás a Hungária úton és a Mecsek szerpentinjein keresztül. A terepviszonyok senkit se tántorítsanak el, hisz nem a kimerülés, vagy mások megelőzése a cél, hanem a jó hangulat és a mozgás.

A regisztrációs díj egyenértékű az állatkerti belépő árával, így minden résztvevő előre jegyet vált Janicsák Veca koncertjére és egy állatkerti látogatásra. Ezen felül délután kettő és hat óra között divat- és önvédelmi bemutatót tartanak, valamint a Fordan SE táncosai is fellépnek majd.

Az esemény résztvevői a regisztrációs díj befizetésével a Pécsi Állatkertet támogatják – hívták fel a figyelmet a szervezők.

Czimermann Zsuzsanna írása.