Jobbik: Vicc a köbön, ám csak sírni lehet

“Akkor kezdődik új politikai szakasz Pécs város életében, ha az alkalmatlan fideszesek végre eltűnnek Pécs éléről!” – közölte a Jobbik pécsi szervezete. 
SAJTÓKÖZLEMÉNY
“A Jobbik, városunk csőd közeli állapota miatt javasolta, hogy a későbbiekben egy FÜGGETLEN testület segítse Pécs jövőképének kialakítását.

hirdetés

A Jobbik megdöbbent Csizi Péter csütörtöki hablatyolásán, mert bár ez idáig is edzésben voltak képviselőink a fideszes szerencsétlenkedéseket tekintve, a képviselő mai kinyilatkoztatása sokkoló volt. Ha úgy tetszik, „elképesztő”.

Jogászainkkal megbeszélést folytatunk a tervezett fideszes pécsi stratégiai irányító testületről, aminek tagjai a mostanra kialakult tragikus pénzügyi helyzet felelősei lennének.

Csak egy tudathasadásos alak gondolhatja azt, hogy átveheti egy város irányítását a megválasztottaktól.

Csak egy buta ember hiheti azt, ha átnevezi a város tönkretételében közreműködő galerit stratégiai irányító testületté, holnaptól kolbászból lesz a kerítés.

Csak egy időzavaros személy beszélhet arról, hogy a 21. századi verseny most kezdődik.

Csak egy tisztességtelen ember nyilatkozhat az Eu-s pénzek dinamikusabb lehívásáról, miközben korábban bizonyíthatóan hűtlenül kezelték ezeket az összegeket.

Csak egy önértékelési gondokkal küzdő egyén remélheti, hogy a korábban megbukott politikáját folytathatja.

Csizi Péter! El a kezekkel Pécstől, el a kezekkel Egyetemünktől!

Csizi Péter! Zárjuk le a múltat, aminek Önök is a részei!

Fogarasi Gábor”

  • cromwell

    Jobbikot se szeretjük, de itt minden szó igaz,