Kapcsolódjunk be az emberiség megmentésébe!

Szalma játszóház és játékos interaktív energia kiállítás várja Pécsett a Király utca 12 számú üzletben, a volt Sector helyén nyílt kiállító teremben a játékos kedvű gyerekeket és a kalandozni vágyó felnőtteket.

hirdetés

Amíg a szalma játszóház felhőtlen szórakozást nyújt a kicsiknek, a nagyobb gyerekek és a felnőttek játékos ismeretekkel bővíthetik a takarékos energiahasználatról vagy épp az alternatív energiák használatáról szóló ismereteiket.

Egy csoda autó, amely 400Ft-ból eljut akár Portugáliába, vagy egy családi szélerőmű, amely képes egy családi számára biztosítani az áramellátást, netán egy bringa, amely fele akkora energiával kétszer akkora távolságot tesz meg, mint amiket nap min nap tekerünk? Ki ne lenne kíváncsi ezekre a csodamasinákra!

De kipróbálhatják a betérők azt is, képesek e kerékpáron tekeréssel annyi energiát előállítani, hogy meghajtsanak egy modellvasutat vagy kivilágítsanak egy kirakatot a Király utcában!

S nem utolsó sorban szellemes kreatív kiállítást nézhetnek meg arról, hogy mit rontott el az emberiség a történelem folyamán energiahasználatban. S persze, hogy mit tehetünk azért, hogy rendbe tegyük, amit elrontottunk.

Kapcsolódj be az emberiség megmentésébe, egy új és izgalmas ám fenntartható világ építésébe! Próbáld ki magad mire vagy képes!

A szervezők október 28–30-ig 9 -18 óra között várják a látogatókat, és egy extra napon október 31-én szombaton 9-12 között a Király utca 12 sz. a kiállításra!

Legyen rá energiád!