Kaposvárra kerül

Kaposváron kezdik tárgyalni Ny. Zoltán ügyét. A Pécsi Törvényszék és a Pécsi Járásbíróság azért kérte kizárásukat az ügyből, mert a sértett édesanyja a Pécsi Törvényszék bírája – értesült a HírTv. 

hirdetés

A somogyi megyeszékhelyen, Kaposváron kezdik tárgyalni Ny. Zoltán ügyét. Az ügyészség kifosztással és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellenne.

A Kaposvári Járásbíróságon ősszel kezdődhet meg a tárgyalás.

Ny. Zoltán még áprilisban támadta meg Páva Zsolt lányát. Az eset után 10 nappal fogták el a rendőrök.

 • nyomorult pécsi

  Nos, elkerülhetne innen sok minden. A Feketegyémánt tér 3-ban a második emeleten szinte minden éjjel az életéért sikoltozik egy néni, mert valami rokona veri, kínozza. Nem kicsit, nagyon. Ma hangot adtam a nemtetszésemnek, egy ladás – valami rokon – halálosan megfenyegetett. Aki egyébként soha-soha ez előtt itt meg nem fordult . Jó, közeleg a nyugdíj, biztosan van oka a “rokonlátogatásnak”.
  Szép. A nénit előbb-utóbb agyonveri az, aki ezt éjszakánként teszi.
  Engem is előbb-utóbb eltesznek láb alól.
  Hiába könyörögtem, kértem segítséget lakáscsere-ügyben, csupán odáig jutottam, hogy az egyik alpolgármester “szociális” kollégája ezerszer elmondta, a dr. Varga Pál Józsefné engem gyűlöl (nem tudom miért, hisz nem is ismer), és rendezni kellene a nemi életem. Mármint a “segítőm” szerint. No meg gondolom, az ő közreműködésével… Le is vezette, hogy ez milyen ideális lenne, hisz neki ez természetes. Hát nekem nem.
  Na ez volt a “nagy” segítség. Mindegy. De szeretném, ha valahol tudná Pécs, hogyha eltesznek láb alól egy nőt, miért is:
  1. Nem házasodtam be.
  2. Nem születtem be.
  3, Nem adtam el a testem, pláne nem a lelkem.
  4. Dr. Varga Pál Józsefné utál – nem tudom miért. Ő megoldja a Magtár utca sorsát. De a tisztességesen fizető állampolgárokat a halálba küldi. Szép… Én is örülnék a Nagy Lajos király útja 12-ben egy lakásnak! Mert Valika kollégájának kiutalt ott egyet… Miért nem a Feketegyémánt téren? Felesleges a kérdés, úgyis tudja mindenki az okát. Nagy Laci, cseréljünk! Te azt mondtad anno jó hely ez. Gyere ide. Én meg megyek a belvárosba!
  Most nyomorgok, és félek.
  Kérek mindenkit, aki csak ici-picit együtt érez velem, jöjjön el a temetésemre. Már gondoskodtam arról, hogy ha ez bekövetkezik, nyilvános legyen minden adatom, így mindenki tudni fogja ki voltam,. és – talán – halálom segít majd azon, hogy valami változás legyen már! Akkor már minden mindegy, a síron túlról elmesélek mindent! Szóról szóra leírom, és felolvastatom.