Karácsonyi zokni akció

Napjainkban egyre több országban népszerűek a kandallóra függesztett díszes, karácsonyi zoknik, amelyekbe az ünnepek beköszöntével sorra kerülnek bele az ajándékok.

hirdetés

E hagyomány szerint indította el online árverését a Szemem Fénye Alapítvány „Karácsonyi Zokni” elnevezéssel, amely során híres magyar közéleti személyek és sportolók személyes tárgyai kerülnek kalapács alá.

Felhívásunkra elküldte ajándékát többek közt az Alma Együttes, Frei Tamás, Nagy Bandó András, Nagy Feró és a Beatrice, az Ossian Zenekar, a Magyar Férfi Vízilabda válogatott, valamint a Szigligeti Színház közvetítésével, a Kossuth-díjas Bitskey Tibor is. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai pedig egy egyedi és rendkívül kreatív meglepetést készítettek kifejezetten az Alapítvány számára, amelyet a többi felajánlással együtt már megtalálnak az érdeklődők a http://aukcio.szememfenye.hu/ weboldalon.

Látogasson el Ön is aukciós portálunkra, tegye meg licitjét és máris új tulajdonosává válhat bármelyik különlegességnek! A karácsonyi árverés december 13-án zárul és a befolyt összeggel hazánk első gyermekhospice házát, a Dóri Házat támogatják majd.