Karriernap és Állásbörze a Tudásközpontban

Ha jönne egy nagy cég, az mindent megváltoztatna

Idén májusban immáron tizedik alkalommal rendezik meg a Pécsi Tudományegyetem karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó rendezvényét.

hirdetés

A börze résztvevői egy helyen, egy időben 30 kiállító álláskínálatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

A Karriernapon olyan közismert személyiségekkel beszélgetünk, akiknek kellő tapasztalatuk van abban, hogyan egyeztessék sikeres karrierjüket az élet más területeivel: vendégünk lesz dr. Törőcsik Mária (PTE KTK, Trend Inspiráció), Fodor József (Pécsi Fesztiválszervező Nonprofit Kft.), Sors Tamás úszó-paralimpikon, Csonka Zsófia sportlövő olimpikon, és a The Immigrants zenekar is.

A részt vevők első kézből kapnak segítséget személyes céljaik átgondolásához, információkat az önéletrajz megírásától egészen egy állásinterjún való megfelelő szereplésig.

Minden résztvevő karriertervezéssel foglalkozó kiadvánnyal lesz gazdagabb, és a legalább 3 programelemre ellátogatókat belépőjeggyel ajándékozunk meg Kőhalmi Zoltán előadására.

Az egyes programokra előzetes regisztráció szükséges, mely április 29-ig megtehető: http://kerdoiv.pte.hu/evasys/online.php?p=allasborze