Kattant a bilincs: lecsaptak a vajszlói dílerpárosra

Felmerült a gyanú, hogy egy férfi és élettársa drogot árul az otthonában helyieknek, illetve környékbelieknek. A siklósi nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály rendőreinek segítségével végül május 3-án este összehangolt akció keretében csaptak le a vajszlói kereskedőkre.

hirdetés
Uránia Mozi

Az 50 éves férfit és 36 éves élettársát otthonukban fogták el, majd előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt metamfetaminra pozitív eredményt mutatott, a nadrágja zsebéből pedig kábítószergyanús kristályos anyag került elő, amelyet a rendőrök lefoglaltak – írja a Police.

hirdetés
Uránia Mozi

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 19 éves gilvánfai férfit, és egy 33 éves vajszlói férfit is előállítottak, majd őket is gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. Egyikük ruházatában szintén gyanús anyagot találtak, a másiknak pedig pozitív lett a drogtesztje.

A dílerek ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntette miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, a vevőik ellen pedig kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.


A napokban egyébként nem ez az első eset, mikor drogdílereket fogtak Baranyában, az ügyekről alábbi cikkeinkben írtunk részletesebben:

Otthon tárolta a felhalmozott drogot – őrizetben a pécsi díler

Új pszichoaktív anyagot árult egy baranyai pár, vevőikkel együtt buktak le

Hirdetés