Kenguruk érkeztek az állatkertbe + Galéria!

Egy nőstény Benett-kenguru és kölyke érkezett a minap a pécsi állatkertbe. Nemsokára egy újabb zebrát is kap a vadaspark, hogy még színesebb legyen az Állatkert Napjára, augusztus 14-re tervezett műsora.

hirdetés

GALÉRIA. KLIKK IDE!

Méltóképpen kívánja megünnepelni az Állatkert Napját a pécsi vadaspark. Ennek első jeleként a napokban két újabb Benett-kenguru (képeinken) csatlakozott a már ittlévőkhöz. A Jászberényből érkezett állatok egy idősebb, beteg példányt helyettesítenek majd. A nőstény erszényest és kölykét hamar befogadták a már jó ideje Pécsett lakó társaik.

Mint ismert, idén augusztus 14-én, azaz két hét múlva vasárnap ünnepli az Állatkert Napját a pécsi vadaspark, amelyen idén is színes rendezvénnyel kedveskednek a látogatóknak. Ha minden jól megy, addig a jelenlegi egy mellé még egy zebra kerül Pécsre.

Az Állatkert Napján ingyenes légvár, mászófal áll a kicsik rendelkezésére, egész napos látványetetésekre kerül sor, s arcfestők is „munkába állnak”. Lesz még ezek mellett „Mi micsoda” kvízjáték, Logico-játékokat lehet kipróbálni, s dinó lábnyomot is lehet majd önteni gipszből.

A kíváncsibbak kedvezményesen vásárolhatnak állatos könyveket, a bátrabbak pedig egzotikus állatokat simogathatnak meg a jeles napon.