Kerékpárról minden sokkal szebb…

Különleges kezdeményezésbe kezdett a TÉDÉEM PÉCS Nonprofit Kft. és a Helian NaTour Utazási Iroda. Elsősorban a fiatalok igényeit is figyelembe véve július első hetétől már kerékpárról is megismerhető Európa Kulturális Fővárosa.

hirdetés


Pécs belvárosában, a Szent István téren a Tourist Info pavilonban, kölcsönözhetők Caprine típusú női, és férfi teleszkópos túrakerékpárok, melyek 21 sebességesek; mindegyik kényelmes nyereggel, csomagtartóval, kulacstartóval, világítással, sárvédővel és csengővel felszerelt.

A kölcsönzés ideje az egy napostól az egy hetesig terjedhet, néhány órára és néhány napra is bérbe lehet venni a kerékpárokat, megfelelő garancia fejében.

Aki tehát Pécs titkait már felfedezte –kerekezzen Orfűre, Cserkútra, Baranya kincseit őrző kisebb falvaiba, vagy Siklósra, Harkányba, a villányi borvidék dombjain át túrázva, vagy a Mecsek lábánál megbúvó Dombay tóhoz, Pécsváradra, Zengővárkonyba.

A Dunántúl erdőségei, az apró kis falvakat átszelő utak, a felfrissülésre csábító tavak és fürdők ideális helyszínt és célállomást biztosítanak a kerékpározáshoz, melynek során a legszebb tájegységekkel, szelíd lankákkal és a vidéki élet vendégszerető házigazdáival ismerkedhet meg.

Kívánság szerinti túrák összeállításával, túravezetéssel s minden további, kerékpártúrázással kapcsolatos kérdésben szívesen áll rendelkezésére Tourinform Iroda, és a Helian Utazási Iroda. Tapasztalt, agilis túravezetőink, jó ismerői a kerékpárutaknak, remek hangulatot biztosítanak a túrák során és mindemellett gondoskodnak a kerékpárok karbantartásáról.

hirdetés