Kiállt a szivárványcsaládok mellett a válogatott kapusa, azonnal nekiestek a kommentelők

Fotó: Gulácsi Péter Facebook-oldala

Vannak, akik szerint távoznia kell a válogatottból emiatt, mások támogatásukról és nagyrabecsülésükről biztosították Gulácsi Pétert közösségi oldalán.

hirdetés
Uránia Mozi

Gulácsi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott és a Lipcse kapusa Facebook-oldalán ma kiállt a szivárványcsaládok mellett.

 

Azt írta, több mint 14 éve él külföldön, és rájött arra, hogy „attól, hogy nem mindenki egyforma, csak színesebb lesz a világ, és hogy a legfontosabb a szeretet, az elfogadás és a tolerancia mások iránt”.

Szerinte „minden gyereknek joga van boldog családban felnőni, alkossa azt a családot bármennyi, bármilyen nemű, bármilyen színű, bármilyen vallású ember.”

A válogatott labdarúgó azzal zárta posztját, hogy kiáll a szivárványcsaládok mellett.

„Szólaljunk fel a gyűlölet ellen, legyünk elfogadóbbak és nyitottabbak!” – írta.

Ahogy várni lehetett, bár sok támogató lájkot és kommentet is kapott, nagyon sokan azonnal nekiestek, csak úgy sorjáznak a felháborodott kommentek. Vannak például, akik szerint emiatt Gulácsinak távoznia kell a magyar válogatottból.

 Felháborodott kommentek:

„Ha valakinek van ideje egy csoportot létrehozni »Gulácsi takarodj a nemzeti csapattól« néven én szívesen támogatnám!”

„A női fociválogatottnak szeretnél a kapusa lenni, ahhoz még 1 műtét kellene!”

„Kedves Péter, mivel a címeres mezen van egy kereszt is, remélem nem veszed többet magadra, így adol hangot annak, hogy komolyan gondolod ezt Ellenkező csak egy képmutató ember vagy!”

Támogató kommentek:

„Peti, mindig egy intelligens fickonak kepzeltelek de az, hogy ehhez meg egy bator kiallas is parosul reszedrol, meginkabb fokozza a szimpatiat! Kivanom Neked es a Csaladodnak a legjobbakat, a Valogatottnak is sok sikert!”

„Hála a jó égnek, hogy nem élek már Magyarországon……. Ezt a sötétséget…..Valakibe azért beleszállni mert azt mondja, hogy fogadjuk el egymást úgy ahogy vagyunk, az különösen nagy sötétségre utal. Miért készültetek ki ennyire? Senki nem mondta, hogy nektek máshogy kell élni “

„Milyen értelmiségi szinten kell ahhoz lennie valakinek, hogy erre negatív reakciót adjon? Milyen ostoba, kirekesztő szánalmas élet kell ahhoz? Gulának nagy respect.”