Kiesőjelöltet fogad a PMFC délután

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a PMFC labdarúgócsapata ma délután, 14 órától a Csákvár együttesét látja vendégül.

hirdetés
Uránia Mozi

Vas László a tavasz eddigi eredményeivel csak mérsékelten lehet elégedett, hiszen a a PMFC együttese három forduló alatt egy-egy győzelmet, vereséget és döntetlent könyvelhetett el. Mindeközben egy kupakiesés is „színesítette” az eredménysort. Ezek után a Csákvár elleni hazai derbi roppant fontos lesz.

Azért is, mert az utolsó előtti helyen álló rivális ellen, pláne hazai pályán azért csak ildomos lenne nyerni, meg azért is, mert a forduló párosítását elnézve egy győzelemmel, akár két helyet is lehetne javítani a jelenlegi negyedik pozíción. A Munkás nagy vetélytársai közül a második Vasas az ötödik Budaörssel játszik ugyanis, míg a dobogó harmadik fokán álló Gyirmót, a meglepetés-győzelmekre mindig képes Siófokot fogadja.

A feladat tehát adott. És mielőtt a PMFC szurkolói a kardjukba dőlnének, hogy továbbra sem szurkolhatnak a helyszínen kedvenceinek, érdemes megjegyezni: a klub Youtube-csatornáján élőben nézhetik meg a ma délután 14 órakor startoló derbit.