Kitüntették a símaszkos rablókat lekapcsoló pécsi rendőröket

Elismerésben és jutalomban részesítették dr. Kelemen Zoltán rendőr századost, valamint Tóth Zoltán rendőr törzszászlóst – adta hírül a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán.

hirdetés
Uránia Mozi

A pécsi rendőrök két órán belül azonosították, majd elfogták azt a fiatalokból álló társaságot, akik május 20-áról 21-ére virradó éjjel három járókelőt raboltak ki, továbbá egy pártól is megpróbálták erőszakkal elvenni az értékeiket Pécsett – számoltunk be a döbbenetes esetről korábban.

3 símaszkos siheder késsel rabolt ki többeket a pécsi éjszakában

A bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek kilétének megállapítása, elfogása és őrizetbe vétele érdekében végzett munkája során a nyomozás sikerességéhez nagymértékben hozzájárult a Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztályának vezetője, dr. Kelemen Zoltán rendőr százados, valamint Tóth Zoltán rendőr törzszászlós, a Közrendvédelmi Osztály szolgálatirányító parancsnoka.

A két rendőrt május 24-én dr. Szijártó István rendőr ezredes, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben és jutalomban részesítette a főkapitányság Vargha Damján utcai épületében.