Kölcsönözzön biciklit a POSZT ideje alatt!

Új szolgáltatással bővül a pécsi turisztikai szervezet (TÉDÉEM Pécs Turisztikai Nonprofit Kft.) kínálata. Június 8-tól 15-ig 2 helyszínen is kölcsönözhetnek kerékpárt a vendégek a POSZT ideje alatt.

hirdetés

A belvárosban a Széchényi téren található Tourinform irodában lehet kerékpárra pattanni, a Zsolnay Kulturális Negyedben pedig az E78-ban vehetők át a kerékpárok.

A Negyed Menet alapdíjtól az 1, 2, 4, 6 órás és egész napos bérleti lehetőségig rugalmasan igazodnak a kerekezni vágyók igényeihez.

A flotta összesen 20, hazai gyártmányú bicikliből áll. A pécsi Tourinform munkatársai szívesen segítenek várostérképpel, útvonaljavaslattal és kerékpárlakattal is a vendégeknek.

Június 16-án, szombaton 17 órakor kerékpáros kalandozás indul a török kori Pécs városában. A résztvevők a kb. 2 órás túrán visszatekerhetnek a 16. századba, a félelmetes Szulejmán szultán birodalmába, az épülő dzsámik, mecsetek, fürdők korába. A vezetett kerékpártúrához saját és bérelt kerékpárral is lehet csatlakozni.

A kerékpárbérlés a teljes szezon alatt a vendégek rendelkezésére áll majd a török kori kalandozás mellé pedig további tematikus túrák bevezetését tervezi a pécsi turisztikai szervezet.

További információ:

Tourinform Pécs, Széchenyi tér 7.
Tel: 72 213 315
info@iranypecs.hu
www.iranypecs.hu