Koncert Fűzy Ákos családjáért

A Punnany is tolja majd nekünk

A Punnany Massif, a 30Y és a Kiscsillag közös produkciókkal készül a Fűzy Ákos emlékére megrendezendő jótékonysági koncertre, amely február 8-án, szombaton 20 órakor kezdődik a Pécsi Est Caféban. A koncertre korlátozott számban jegyek még kaphatóak.

hirdetés

Már csak egy nap van hátra a Fűzy Ákos emlékére rendezett jótékonysági koncertig, melyen egy fiatal pécsi együttes, a Junkie Jack Flash mellett a Punnany Massif, a 30Y és a Kiscsillag is fellép. Rátgéber László szervező és ötletgazda elmondta, hogy nem volt egyszerű szabad hétvégi időpontot találni az ország három talán legnépszerűbb koncertzenekara életében, de a zenekarok végig példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot. A Forever Fűzy Ákos című koncerten a zenekarokat meglepetésvendégek egészítik ki, és olyan produkciókkal készülnek a fellépők, melyeket még soha sem mutattak be közönség előtt, és amelyek később sem lesznek láthatóak. „A koncert egy méltó megemlékezés lesz egy nagy egyéniségre, aki egész életében a közönséget szolgálta” – tette hozzá Rátgéber László.

punnany massif

 

A Pécsi Est Café részéről Gellai Gergő kiemelte, hogy a koncert összes bevételét Fűzy Ákos családjának ajánlják fel, egyik résztvevő sem kért semmilyen költségtérítést. A koncert folyamán a fellépő zenekarok értékes emléktárgyaiból árverést rendeznek, Tiffán Imre borász pedig tizenkét üveg Cabernet Sauvignon & Franc Barrique 2008-as évjáratú, egyedi, a koncertre tervezett címkéjű bort ajánlott fel, melyet a fellépők dedikálnak. A kiváló borok 6000 forintért vásárolhatóak meg, a bevételt szintén Fűzy Ákos családja kapja.

A kapunyitás 19 órakor lesz, a koncert 20 órakor kezdődik!

Jegyek a Partyzoo jegyirodában, és korlátozott számban a helyszínen is kaphatóak. A jegyek minimális ára 2000 forint.

 • NN

  Nincs pénze a családnak? Havi 2 milliót keresett a koma, erre a sok minimálbéres csóri dobjon nekik össze zsemlére? Beszarok!

 • bence

  Egy pécsinek üzenem: egy igazi fucker vagy! Vagy egy igazi pécsi?

 • szégyelni való egy ilyen pécsi,

  mint amilyen Te vagy “Egy pécsi”((((((

 • Egy pécsi

  és ez most hányadik jótékonysági rendezvény a családért? Nekem nem lehetne egyet rendezni ?

 • pufó

  Utána éjféltől dizsi?