Könyvek a garázsvásárból

Pénteken ismét garázsvásárt rendez Rácvárosi úti telephelyén a Szemem Fénye Alapítvány. Ezen a napon Pécsen körbejár az alapítvány kisteherautója is, tehát várják azok jelentkezését, akik adományt ajánlanának fel.

hirdetés

Legközelebb augusztus 23-án, pénteken tartanak garázsvásárt a Charity Shopok raktárának munkatársai a Rácvárosi út 37. szám alatt. Reggel 9-től egészen 17 óráig várják az érdeklődőket, akik kiváló minőségű termékek közül válogathatnak. A bevételt hazánk első gyermekhospice háza, a Dóri Ház fenntartására költik.

Többek között CD-k, bútorok, ruhaneműk, lakástextilek, ajándéktárgyak, háztartási eszközök, műszaki cikkek, porcelán- és üvegáruk között lelhetnek kincsekre azok, akik betérnek a garázsba. Az utóbbi hetekben több könyvadomány is érkezett a Szemem Fénye Alapítványhoz. Gyerekkönyvek, angol és német nyelvű irodalom, nyelvkönyvek, szakácskönyvek, lexikonok, útikönyvek, krimik, regények sorakoznak a polcokon.

A vásáron az alapítvány munkatársai örömmel fogadják adományozók jelentkezését is, hozzájuk Pécs területén adománygyűjtő járatukkal el tudnak menni. A felajánlásokat a (72) 251-532-es vagy a (30) 259-2840-es telefonszámon, illetve a charityshop@szememfenye.hu email-címen várják.

Helyszín: Pécs, Rácvárosi út 37.
Időpont: 2013. augusztus 23, péntek 9-17 óráig.