Kővári: létrejött az Összefogás

Kővári János, az Összefogás Pécsért Egyesület alelnöke közleményt adott ki, amelyben azt írja, vasárnap a pécsiek és minden magyarok – határon innen és túl – nagy többséggel döntöttek.

hirdetés

“Döntöttek, hogy nemet mondanak a gyűlöletkeltésre, nemet az irigységre, a restségre, nemet a könnyelmű és csalfa ígéretekre. Nemet a nemre, mindarra, ami nem épít sem embert, sem országot.

Kővári János1

S ugyanakkor igent mondtak a munkára, a családok támogatására, az összetartozásra. Igent mondtak a biztonságra, mert felelősnek érezték magukat önnön sorsuk és a felnövekvő generációk sorsának jobbrafordulásáért. Igent mindarra, amiből élet fakad, igent az Életre.

A Tanítás szerint a felelős ember nem épít homokra, mert azt elfújja a szél, elmossa a zápor. A felelősségét érző ember kősziklára épít, biztos alapokra.

A választók nagy többségükben úgy ítélték meg, hogy ha a ház még nem is épült fel, de az elmúlt négy évben erős és stabil alapokat rakott le az Országgyűlés és a Kormány, amelyre lehet építeni. Úgy döntöttek, hogy akik jól építették meg az alapokat, azok alkalmasak lesznek a Haza Házának újraépítésére is.

Az Összefogás Pécsért Egyesület nevében köszönetet mondunk mindazoknak az idős embereknek, fiataloknak, családoknak, férfiaknak és nőknek, magyaroknak, cigányoknak és minden nemzetalkotó közösségnek, akik ezt a munkát támogatták az elmúlt négy évben, és szavazatukkal most erre újra megbízást adnak az Építőknek.

Köszönettel tartozunk azoknak is, akik a választások napján és még napokig áldozatos munkájukkal segítik a választás lebonyolítását, ezzel hozzájárulva a demokrácia e szép ünnepéhez.

Végül és nem utolsó sorban megköszönjük azokat a kritikus szavakat és szavazatokat is, amelyek jobbítani akarták gondolatainkat és tetteinket, hogy még inkább a város, s nemzet javát szolgálhassuk mindannyian.

Mindezek az emberek az összefogásra szavaztak, s nem egy pártért, hanem Pécs városáért, s a Nemzetért!” – írja Kővári.

  • Kertvárosi

    De ha nem tesztek valamit, utoljára! És ha az önkormányzati választásokon nem indítotok megfelelő embereket akkor is! Sem Kővári, sem Csizi, egy paraszthajszálat nem volt a helyén. Kővári,szívvvel már nem itt van, inkább a Balokánynál, és a Belvárosnál, hát képviseljen ott , Csizinek meg nincs ideje. Remélem egy, két titulusról lemond.Aztán beszélhetnénk még pár kirakat emberről, de jobb ha ti jöttök rá hol nem megy a szekér.Mindenesetre jó lesz őszre összekapni a jó jelölteket, mert rezeg a léc. És példát venni Hoppál Péterről, a barátságos emberi választóközeli magatartásáról.

  • Szőcs

    Fideszre szavaztam de van még mit tennetek.