Lángokba borult az autó: újabb halálos baleset

Enyhén lejtős szakaszon történt a baleset. (Fotó Maisch Patrícia)

Három személygépkocsi ütközött Tófű és Szászvár között. A baleset következtében az egyik autó kigyulladt.

hirdetés
Enyhén lejtős szakaszon történt a baleset (Fotó Maisch Patrícia)

Három személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan okokból és körülmények között vasárnap 19 órakor a 6534-es úton Tófű és Szászvár között. A balesetben egy 66 éves nő a helyszínen életét vesztette. A balesetben további egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

Ez a szakasz egyáltalán nem forgalmas

Úgy tudjuk, hogy az egyik jármű ki is gyulladt az ütközés következtében – a lángokat a bonyhádi és a komlói hivatásos tűzoltók fojtották el. A helyi polgárőr értesülései szerint az ebben a járműben utazók könnyebb sérülésekkel vészelték át a karambolt.

A másik járműbe két ember szorult be, őket is a bonyhádi és a komlói egységek szabadították ki. Ebben az autóban ült a 66 éves asszony, akinek életét már nem tudták megmenteni. A másik utas súlyos sérüléseket szenvedett.

A harmadik jármű utasai nem sérültek meg. A műszaki mentési munkálatokba a szekszárdi hivatásos tűzoltók is bekapcsolódtak. Az érintett útszakaszt a hatóságok lezárták a forgalom előtt.

Tragédiák hete

Baranyában ezen a héten ez már a negyedik halálos áldozattal járó baleset. Hétfőn egy 85 éves férfi vesztette életét a 6-os számú főúton Pécs és Szentlőrinc között,

A hétfői balesetben a 85 éves férfi egy busszal ütközött

majd a rá következő nap, kedden Pécsváradnál történt frontális karambol. Szombat hajnalban pedig Botykapeterdnél történt újabb tragédia, ahol egy 42 és egy 52 éves férfi hunyt el.

A szombat hajnali balesetben frontálisan ütközött a két autó, amikor a Pécs felől érkező áttért a másik sávba

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

(Kiemelt képünk illusztráció!)