Látványos show lesz a Kodályban

Nyolc férfi, ütőhangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és nem utolsó sorban rengeteg humor egy látványos showműsorban: április 13-án a Kodály Központban lép fel a legendás TAP FACTORY produkció.

Aki szereti a STOMP-ot, a Lord of the Dance-t és a Cirque du Soleil-t, illetve kíváncsi arra, hogy milyen lehet mindez összegyúrva és újragondolva, az biztos nem fog csalódni – közölte lapunkkal a Kodály Központot működtető Zsolnay Örökségkezelő NKft.

A csapat négyállomásos turnéval érkezik Magyarországra. A különleges produkció az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő TAP FACTORY turné állomásainak Pécs mellett Budapest, Kecskemét és Veszprém ad helyet.

Koncert

Az indusztriális látványvilágot tükröző, egyszerre szexi és vicces előadás alatt a 8 szemrevaló pasi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

Az előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói.

Pécs, 2015. április 9.

hirdetés

Hirdetés