Levélben hálálkodott a zsaruknak

Levélben mondott köszönetet a zsaruknak az egyik pécsi társasház közös képviselője a napokban – írja a megyei rendőr-főkapitányság honlapja.

hirdetés

Április 15-én 20 óra 45 perc körüli időben Pécsett a Farkas István utca egyik lakásába betörtek. A feltételezett elkövetők a kiérkező rendőrök elől megpróbáltak elmenekülni, azonban az egyenruhások a helyszín közelében elfogták őket.

A beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a 31 éves G. József és a 26 éves G. Roland a lakásból ékszereket és műszaki cikkeket tulajdonítottak el. A két férfit a rendőrök előállították, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették. A testvérpárral szemben a Pécsi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Az eset kapcsán a napokban a ház közös képviselője levélben fejezte ki köszönetét Korontos Zoltán r. ezredesnek, a Pécsi Rendőrkapitányság vezetőjének a civil és egyenruhás állomány helyszínen tanúsított gyors, szakszerű, udvarias és főleg eredményes munkája miatt. „Beosztottjaihoz Önnek is szeretnék gratulálni, hiszen kapitányságvezetőként a beosztottak munkavégzése az Ön munkáját is minősíti, akarva-akaratlanul is.” – írta levelében.