Leverte a PMFC a Sturm Grazot!

A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC-MATIAS felkészülési mérkőzésen 4–3-ra legyőzte a Sturm Grazot csütörtökön. A magyar együttesnél Miroszlav Grumics duplázott, de betalált Bajzát Péter és Bodnár László is – írja az nso.hu.

hirdetés

A St. Veit am Vogauban rendezett találkozó 9. percében Grumics fejjel szerzett vezetést a Pécsnek, majd a 22. minutumban Leonhard Kaufmann pofozott a hálóba közelről egy kipattanó labdát, így egyenlített.

A második félidő elején ismét a PMFC-nél volt az előny, a második hullámban érkező Grumics volt eredményes. Néhány másodperccel később Grumics már az előkészítő szerepében jeleskedett, beadását Bajzát Péter vágta a hálóba. A 65. percben Michael Madl egy szabadrúgást követően fejelt a pécsi hálóba, majd három minutummal később Bodnár László 35 méterről hatalmas gólt ragasztott a grazi kapuba.

A 4–3-as végeredményt Madl állította be, a grazi védő egy újabb rögzített szituáció után volt eredményes.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS STURM GRAZ (osztrák)–PÉCSI MFC 3–4 (1–1)

St. Veit am Vogau
STURM GRAZ: Focher – Ehrenreich, Madl, Koch, Kaufmann – Weber, Prödel, Bodul, Kargbo – Kainz, Haas

PÉCS: Sánta – Bodnár, Vucko, Krejcí, Zseljkovics – Okoronkwo, Horváth A. (Akassou), Uzoma, Nagy O. (Demjén) – Grumics, Bajzát

Gólszerző: Grumics (0–1) a 9., Kaufmann (1–1) a 22., Grumics (1–2) a 46., Bajzát (1–3) a 47., Madl (2–3) a 65., Bodnár (2–4) a 68., Madl (11-esből, 3–4) a 85. percben