Lezárás a Hársfa úton

A zavartalan és kiegyensúlyozott ellátás érdekében a Tettye Forrásház Zrt. szakemberei az év során folyamatosan dolgoznak a vízhálózat korszerűsítésén. Június 16-án a Hársfa úton (Hársfa út 6-16.) indulnak meg a munkálatok, ahol az elmúlt időszakban több meghibásodást okozó, elöregedett öntöttvas gerincvezeték egy szakaszát cserélik ki a szakemberek.

hirdetés

A munkálatok alatt az ivóvíz-szolgáltatást ideiglenes vízellátó rendszerrel biztosítják a környéken, ezért csak rövid, időszakos vízhiány fordulhat elő, amelyről az érintett lakókat szórólapon értesítik.

A felújítás során teljes szélességben helyreállítják az útburkolat érintett szakaszát, emiatt 2014. június 16-tól 26-ig a Hársfa út Dugonics utca – Sándor utca közti szakaszát teljes szélességben lezárják; a Wass Albert út, Sándor, Dugonics és Jász utcák felé kerülhetnek az arra haladók. A 28-as és 38-as buszok terelőútvonalon közlekednek, a Hársfa út 42. előtt alakítanak ki ideiglenes buszmegállót. A forgalomkorlátozást várhatóan június 26-án oldják fel.

A Tettye kéri az autósokat, figyeljék a korlátozó- és terelőjelzéseket.