Lopott autóval ment lopni egy véméndi férfi

Bonyolult egy ügy…

A mohácsi nyomozók október 19-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 32 éves véméndi férfit. A gyanú szerint a férfi előző nap este ellopott egy, az utcán parkoló teherautót, amelyben benne hagyták a kulcsot. Pár óra múlva, az M60-as autópálya kozármislenyi lehajtójánál pechére kifogyott az üzemanyag az elkötött járműből, így a rendőrök hamar a nyomára akadtak – írja a Police.

Az intézkedés során az is kiderült, hogy a férfinek nincs jogosítványa, mivel vezetési jogosultsága „szünetel” egy korábbi ittas járművezetés miatt.

Az alkoholszonda ismét pozitív jelzést adott.

Az egyenruhások a teherautót, a platóján szállított szerszámgépeket, valamint két laptopot is lefoglaltak. A férfit előállították a Mohácsi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásán beismerte tettét. A nyomozóknak azt is elmondta, hogy miután ellopta a gépkocsit, egy szekszárdi telephelyre ment, a platón talált szerszámgépeket és a laptopokat ugyanis onnan lopta el.

A nyomozók a lefoglalt dolgokat visszaadták a tulajdonosaiknak.

A véméndi sofőrt őrizetbe vették, lopás miatt nyomoznak ellene a mohácsi rendőrök, és kezdeményezték letartóztatását. Engedély nélküli vezetés elkövetése miatt szabálysértési, az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárás is indult ellene.

Hirdetés