Már négymillió az adományvonalon

Tizenhatezer hívással és sms-sel mintegy négymillió forint gyűlt össze december 1. óta az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalán.

hirdetés

Az adományvonal valamennyi hálózatról tárcsázható és egy hívással vagy sms-sel 250 forintot lehet adományozni. A gyűjtés részleteiről, illetve további, például online adományozási lehetőségekről a www.segelyszervezet.hu címen, a segélyszervezet megújult honlapján található információ.

A Tesco áruházakban szintén 250 forintért árult adománykuponokkal, a nagyobb postahivatalokban pedig ugyanennyibe kerülő képeslapok megvásárlásával, illetve a kihelyezett urnákba helyezve pénzadománnyal is hozzá lehet járulni az Ökumenikus Segélyszervezet rászorulókat segítő egész éves munkájához – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

A segélyszervezet adománygyűjtő pontot állított fel a Szent István Bazilika előtti karácsonyi vásár területén, ahol önkéntesek fogadják a pénzadományt a vásárba érkezőktől. Az Andrássy úton sétálók az Opera által szervezett Diótörő Fesztivál keretében árusított forralt bor és más finomságok megvásárlásával egyben a szeretet.éhség. felhívás céljait is támogatják. Idén először csatlakozik a gyűjtéshez a Starbucks is: a kávézókban kapható szeretet.éhség. mézeskalácsos hűtőmágnesek bevételéből származó bevételeket a kávézólánc átutalja a segélyszervezetnek.