Már toborozza dolgozóit a Jabil

Információink szerint ma délelőtt az Expo Centerben megkezdődött a Jabil munkaerő-toborzása, amely ezekben a percekben is tart.

hirdetés

Az amerikai elektronikai gyártócég ugyan februártól kezdi meg a tényleges termelést, de sokan már napokon belül tudni fogják, munkával kezdik-e meg az új esztendőt. Igazi karácsonyi ajándék lehet ez azoknak, akik régóta munkát keresnek, vagy az Elcoteq csődje miatt elveszítették állásukat.

Mint arról a PécsMa.hu korábban beszámolt, a Jabil a Flextronicshoz hasonlóan a csődbe ment Elcoteq dolgozóit részesíti előnyben a toborzáskor. A négyszáz fővel történő indulást követően az amerikai vállalat kedvező piaci körülmények esetén a létszám bővítését is elképzelhetőnek tartja.

A floridai székhelyű, 21 országban és 59 telephelyen több mint 85 ezer munkavállalót foglalkoztató vállalat a világ elsőszámú elektronikai cégeinek beszállítójaként működik. A Jabil Magyarországon eddig két gyáregységgel volt jelen, s több mint 7100 munkavállalót foglalkoztatott.

  • Faik Attila

    Szeretném megtudni,hogy a legközelebbi toborzás mikor lesz Pécsen?Szeretnék rá jelentkezni.Már dolgoztam a JABIL-nál Tiszaújvárosban 2010 és 2012 között.Igaz külsős cég által.Szerettem ott dolgozni csak a külsősöket küldték el hamarabb.A pécsi leányvállalathoz szeretnék kerülni a lakóhelyem közelsége miatt.Előre is köszönöm a válaszukat.E-mail címem:faika9000@gmail.com,telefonom:06305822161.
    Tisztelettel:Faik Attila

  • Faik Attila

    Szeretném megtudni,hogy a legközelebbi toborzás mikor lesz Pécsen?Szeretnék rá jelentkezni.Már dolgoztam a JABIL-nál Tiszaújvárosban 2010 és 2012 között.Igaz külsős cég által.Szerettem ott dolgozni csak a külsősöket küldték el hamarabb.A pécsi leányvállalathoz szeretnék kerülni a lakóhelyem közelsége miatt.Előre is köszönöm a válaszukat.
    Tisztelettel:Faik Attila