Martonyi előadásával indul a PTE Nemzetközi Szabadegyetem

A Pécsi Tudományegyetem 2012 márciusában elindítja a „PTE Nemzetközi Szabad-egyetem” című rendezvénysorozatát, melynek célja a PTE oktatói, hallgatói, továbbá Pécs város lakossága számára ismeretterjesztő jelleggel aktuális nemzetközi témák bemutatása neves előadók tolmácsolásában.

hirdetés

A „PTE Nemzetközi Szabadegyetem” nyitórendezvénye 2012 márciusában kerül megrende-zésre a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont nagyelőadójában. A rendez-vénysorozat első meghívott előadója Martonyi János külügyminiszter úr, aki „Magyarország külpolitikája ma és holnap” címmel tartja meg előadását. A rendezvényen lehetővé teszik a szervezők, hogy az előadás vitafórummá alakulhasson.

A PTE Nemzetközi Kapcsolatok Osztálya szervezésében induló előadássorozat hozzájárul ahhoz, hogy az egyetem polgárai és Pécs város lakossága átfogó, naprakész tudást szerez-zenek a hazánkat érintő nemzetközi folyamatokról.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges a laszlo.krisztina@pte.hu e-mail címen vagy a +36 72 501 500/12424-es telefonszámon.

Forrás: PTE