Másképp járnak a buszok

A Kertváros Nap szombati rendezvénye miatt forgalmi terelésre kerül sor az 1-es, 6-os, 50-es, 60-as és a 89-es járatok útvonalán szombaton – tájékoztatta lapunkat a Tüke Busz Zrt.

hirdetés

Az 1-es járat útvonala a forgalmi terelés idején az alábbiak szerint változik: Kertváros irányába a Nagy Imre úti megállóig eredeti útvonalon közlekedik, majd balra fordulva a Keszüi úton halad tovább a járat. A Keszüi útról jobbra fordul a Málomi útra, és az Aidinger János úton már eredeti útvonalon közlekedik Uránváros irányába az autóbusz.
A kimaradó megállók: Sarolta utca, Maléter Pál u. I., Krisztina tér. A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Bogár utca, Berzsenyi utca, Enyezd utca.

A 6-os járat mindkét irányban a 3-as járat vonalán közlekedik, 6-os jelzéssel.
A kimaradó megállók mindkét irányban: Maléter P. u. I., Krisztina tér, Maléter P. u. II., Temető – déli kapu, Temető – északi kapu, Béke utca.

A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Sarolta utca, Nagy Imre utca (Árkád irányába), Bogár utca, Berzsenyi utca, Árnyas utca, Szövetség utca. A kimaradó megállók mindkét irányban: Maléter P. u. I., Krisztina tér, Maléter P. u. II., Temető – déli kapu, Temető – északi kapu, Béke utca.

Az 50-es járat az Aidinger János útig eredeti útvonalon közlekedik, majd a Málomi úton halad tovább. Balra bekanyarodva a Keszüi úton közlekedik a Nagy Imre útig, ezt követően az eredeti úton halad a Belváros felé.
A kimaradó megállók a Főpályaudvar irányába: Krisztina tér, Sarolta utca, Nagy Imre utca. A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Enyezd utca, Berzsenyi utca, Bogár utca.

A 60-as járat a Várkonyi N. úti megállóig eredeti útvonalon közlekedik, majd a Budai vám irányába halad tovább a Nagy Imre úton, ezt követően kanyarodik jobbra a Keszüi útra. Az Árnyas úti autóbusz-megállótól eredeti útvonalon közlekedik tovább a járat. A kimaradó megállók: Maléter P. u. I., Krisztina tér, Enyezd utca (Budai-vám irányába)
A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Sarolta utca, Nagy Imre utca, Bogár utca, Berzsenyi utca.

A 89-es járat a7-es járat vonalán közlekedik mindkét irányban.
A kimaradó megállók mindkét irányban: Csontváry utca, Várkonyi utca, Maléter P. u. I., Krisztina tér. A járat a terelő útvonalon lévő valamennyi autóbusz-megállóban megáll: Sztárai M. u., Aidinger J. utca.

A terelés 14 órától éjfélig tart.

  • azta

    Mamóca!
    Az utolsó sorban van a válasz a kérdésedre.

  • mamóca

    mikor? hány órától hány óráig???????????????