Mecsek Rally lesz, de IRC nem

Szombaton közlemény adott ki a Mecsek Rallye szervezője, miszerint az ORB és Historic Európa-bajnoki futamot változatlan időpontban megtartják, de az IRC státuszt töröltetik majd. Íme a részletek:

hirdetés

“Legnagyobb sajnálatunkra a 46. Mecsek Rallye státuszából kénytelenek vagyunk töröltetni az IRC és az Európa Kupa futamot.

Azért kényszerültünk e lépés megtételére, mert ebben a válságos gazdasági helyzetben ez idáig nem látjuk biztosítva sem szponzori, sem egyéb forrásból a verseny igen magas anyagi fedezetének előteremtését, és az IRC sorozat rendezőjét, illetve a sorozat résztvevőit nem lehet további bizonytalanságban tartani a pécsi futam megrendezését illetően.

A bejelentett 46. Mecsek Rallye Historic Európa-bajnoki és ORB futam lesz, az eredetileg bejelentett időben. Természetesen idén is számítunk Pécs város és az MNASZ segítségére a rendezvény létrejöttében, úgy ahogy ez a tavalyi évben is megtörtént.

Ezúton is megköszönjük kitartó támogatóinknak és szponzorainknak, hogy hozzájárultak rendezvényeink sikeres lebonyolításához.”