Még lehet nevezni a pécsi Eb-strandfocira

Testközelből követhetik nyomon a labdarúgó Európa-bajnokság eseményeit azok, akik a június 8-tól július 1-ig tartó kontinensviadal ideje alatt az Apáczai Nevelési Központ sportudvarán felállított kivetítőn nézik végig a meccseket. Ugyanott strandfoci-bajnokság is lesz.

hirdetés

A kontinensviadal ideje alatt a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. az Eb mintájára 16 csapatos strandfoci-bajnokságot szervez a Nevelési Központ udvarán e célra kialakított homokos pályán, amelyre még korlátozott számban várják a maximum tizenöt fős csapatok jelentkezését. A megmérettetés több szempontból is különbözik a megszokott kispályás bajnokságtól, hiszen a nyári melegben mezítláb, a strandlabdarúgás szabályai szerint mérkőznek meg egymással a négy plusz egy fős gárdák.

Emellett az Eb apropóján a tizenhat csapat jelentkezési sorrendben kiválaszthatja, hogy melyik Eb-résztvevő ország nevét viseli majd, a csoportmérkőzéseket pedig a kontinensviadallal megegyező párosításban játsszák le.

A csapatok a 10.000 forint nevezési díj befizetését követően értékes ajándékokért csaphatnak össze egymással, az első helyen végző gárda teljes garnitúra szerelést nyer, emellett a szervezők az Európa-bajnokság hivatalos labdájából hármat is kisorsolnak, amelyeket illusztris labdarúgók és játékvezetők dedikálnak majd. Az összecsapások után pedig a grund melletti sörsátorban pihenhetik ki fáradalmaikat a kilátogatók, együtt szurkolhatnak barátaikkal az esti Eb-mérkőzések résztvevőinek.

Bővebb infó és jelentkezés: Ábrahám Attila (varkoistadion@psnzrt.hu vagy 20/234-6440), a nevezési határidő: június 5.