A kocsmában halt meg a nő

Holtan talált a kocsmáros egy nőre az Ady Endre utca egyik talponállójának raktárában. Bár korábban elterjedt, de a rendőrség szerint nem történt gyilkosság.

hirdetés

Szombaton reggel fél kilenckor nyitotta ki a nappali melegedővel átellenben lévő kocsmát a pultos lány, állítása szerint amikor az italokért ment a raktárba, holtan talált egy nőre és az ötvenhat éves asszonyon fojtogatás nyomait látta – később kiderült, tévedett. Azonnal hívta a rendőröket. Az épület előtt lezárták az utcát, a helyszínelés még a kora délutáni órákban is tartott.

megdöbbent
Az áldozat férje

A rendőrök megkeresték a nő férjét, aki elmondta, éppen ma ünnepelték volna a felesége születésnapját. Pénteken látta utoljára a nőt, miután öt óra felé eljött italozni.

Bár munka nélkül éltek, minden nap eljárt ebbe a kocsmába. A férj azt mondta, ő próbálta lebeszélni erről az életmódról, de nem hallgatott rá. Azt, hogy mi történhetett, nem tudja. Állítja: nem voltak haragosai.

A rendőrség közleménye szerint a helyszínen lefolytatott szemle során idegenkezűségre, bűncselekmény elkövetésére utaló körülmény nem merült fel, így rendkívüli haláleset miatt a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indít és ennek keretében szakértő bevonásával vizsgálja a további körülményeket.