Megkerült a polgármester létrája

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Szigetvári Rendőrkapitányság két pécsi férfivel szemben – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

hirdetés
Uránia Mozi

A nyomozás adatai szerint Molvány település polgármestere tett bejelentést 2014. június 5-én 16 óra 19 perckor a rendőrség ügyeletére, hogy két személy betört az önkormányzat tulajdonában álló, használaton kívül lévő italboltba, ahonnan lengőkaszákat és alumínium létrát vittek el. A helyszínről tehergépkocsival távozó feltételezett elkövetőket a szolgálatban lévő rendőrök a rendelkezésre álló információk alapján a 6-os számú főközlekedési úton tíz percen belül ellenőrzés alá vonták. A két férfi a helyszínen tagadta a cselekmény elkövetését, azonban a beszerzett adatok alapján az intézkedő rendőrök elfogták, majd előállították őket a Szigetvári Rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatásukkor egyikőjük részletes, beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy az eltulajdonított tárgyakat egy közeli kukoricaföldön rejtették el. A három fűkasza és az alumínium létra hiánytalanul megkerült, azokat a rendőrök lefoglalták, majd a polgármesternek visszaadták.

hirdetés
Uránia Mozi