Megkéseltek egy nőt szenteste

December 24-ről 25-re virradó éjszaka, a rácvárosi templomban tartott éjféli szentmiséről ment hazafelé az a pécsi asszony, akit állítólag a saját háza előtt próbáltak megkéselni és vélhetően kirabolni. Erről a nő családja küldött – fotókkal kiegészített – olvasói levelet a BAMA.hu-nak.

hirdetés

Egy fiatal férfi követte az asszonyt egészen hazáig, majd a kapuban elé került és megszúrta a nő mellkasát és több vágást ejtett rajta – írja a család. Az asszony kutyájának sikerült letepernie a férfit, majd miután kiszabadult a támadó, elszaladt a szomszédos utcák irányába. A rendőrök ugyan pár perc alatt kiértek, de addigra már kereket oldott a tettes.

Az esetről a nő gyermeke más portálnak küldött olvasói levélben számolt be, amelyet azonban lapunknak nem postázott. Szerinte az asszony fizikai állapota kielégítő, arról viszont elképzelése sincs, hogy ő és a család mikorra lesz képes a történteket lelkileg feldolgozni.

Az ügyben kerestük a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot is. Egyelőre nem erősítették meg a történetet, hanem türelmet kértek.

A rendőrség közleményben reagált:

A sértett tett bejelentést a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2013. december 25-én 1 óra 20 perc körüli időben, hogy egy férfi mohácsi úti otthona előtt minden előzmény nélkül megtámadta, majd elmenekült a helyszínről. A hölgyet a mentő kórházba szállította, aki a támadás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás érdekeire tekintettel további adatot nem áll módunkban közölni.

BMRFK

 • Szekeres András

  Hát az a környék nagyon veszélyes,de ez olyan mint a gyilkos elmék.Nem értem mi motiválta.Igaz nem vagyok agy kurkász.

 • vackor

  Az a Gyárvárosi templom.

 • Sue

  Amúgy a íMohácsi úthoz közeli LIDL-lel szemben lévő templomról van szó, kb 10 percre a ház

 • Sue

  a többiektől elnézést az előző hozzászólásom stílusáért, de nem bírtam ki, hogy egy ekkora baromságra higgadtan reagáljak….

 • Sue

  Te idióta barom , te, ismerem a hölgyet, honnan a fenéből veszed, hogy kamu. Nah, téged is meg kéne kergettetni a kutyájukkal…..

 • vackor

  Már hogy lenne kamu. A Traumán varrták össze!

 • Kamu

  Nyugi mindenki, kamu a sztori

 • Szekeres András

  Na majd jön az ördög ügyvédje Helmeczy úr és utánanéznek chip,oltás rendben legyen!A hölgynek jobbulást.

 • kr

  Akkor nem csak nekem tűnt fel a két véglet. A templom a város nyugati, a lakás a város keleti részén van. Busz meg nincs.

 • Ki érti ezt?

  +
  Rácvárosi templom a város másik végén van………nem a Gyárvárosiról van szó? Ugyan a lényegen nem változtat, csak kérdezem jobbulást a hölgynek

 • vackor

  Nagy bátorság volt azon a környéken egyedül közlekedni, én még nappal sem megyek arrafelé.
  Régen is ennyi megvadult ember volt? Ki az a beteg lélek, aki szentestén az utcákat járja áldozatra figyelve.
  Pécs közbiztonsága egy kalap sz.a. r.

 • Vélemény

  Aki egy idős asszonyt, éjjel, abban a városrészben egyedül mer hagyni, hagyja, hogy az utcán sétafikaljon, az a hibás! Nem lehet minden sarokra rendőrt állítani!