Megkínzott lovat talált a pécsi Jobbik

Közlemény:

hirdetés

“A Jobbik Magyarországért Mozgalom irodáját gyakorta keresik fel a pécsi lakosok a folyamatosan romló közbiztonsági helyzetre panaszkodva.

Egyik ilyen megkeresés alkalmával a pécsi jobbikosok Németh Zsolt országgyűlési képviselővel augusztus 4-én kilátogattak a Szigeti tanya környéki kertekhez, ahol egy banda már nagyon régóta keseríti meg a kerttulajdonosok életét folyamatos rablásokkal és lopásokkal. Aki pedig szót mert emelni ez ellen az fenyegetést és verést kapott tőlük.

Ezt az áldatlan helyzetet elégelte meg pár jobbikos fiatal és kutakodó munkájuknak köszönhetően sikerült megtalálni a cigányokból álló banda feltételezhető központját, amely egy életveszélyessé nyilvánított volt lovarda épülete. Németh Zsolt képviselő kilátogatott a helyszínre, ahol a helyiekkel beszélgetve tájékozódott az elviselhetetlen viszonyokról, majd a fiatalokkal együtt átnézték az épületet, ahol bizonytalan eredetű, feltételezhetően lopott értékeket találtak, majd később egy állathoz sem méltó körülmények között tartott sérült lovat fedeztek fel, amely – élelem és víz nélkül – egy 50 cm-es kötéllel volt kikötve.

A Jobbik képviselői ekkor tettek bejelentést a rendőrségen állatkínzás miatt. A kiérkező rendőrök elmondták, hogy megindítják az épület bontásának folyamatát és a lopott árú után is megindul a nyomozás.

Jobbik Magyarországért Mozgalom”